Nå har United-spilleren brutt karantenereglene igjen

Foto: Кирилл Венедиктов / Wikipedia

Johannes Strand

11. juni 2020

Manchester UnitedPremier League

Nok en gang har Marcos Rojo brukt karantenereglene. Sist gang var det et pokerlag, nå er det padeltennis med noen kompiser.

Det melder flere medier. United.no er blant dem som har skrevet om saken. Her kan du lese pressemeldingen fra Centro Israelita, stedet hvor Rojo og noen kompiser har spilt padeltennis.

Saken fortsetter under videoen

Tidligere ble Rojo filmet i et pokerlag, noe som var i strid med karantenereglene i Argentina. Han befinner seg i hjemlandet ettersom han er utlånt til Estudiantes.

Nå har har brutt reglene igjen. En film viser at han, noen venner og en hund er ute og går. Rojo skal visstnok ha med seg en padeltennisracket på videoen. Videre har de blitt observert inne på et sportssenter i La Plata, der de mest sannsynlig skal ha spilt padeltennis. Centro Israelita er navnet på stedet der de skal ha vært for å spille. Nå varsler de at saken skal granskes, og det kommer frem at de ikke har godkjent slik aktivitet på området.

Når det gjelder argentinerens United-karriere, tyder det aller meste på at han har spilt sin siste kamp i den røde trøya.