Nå har han bestemt seg for sin neste klubb

Reuters / CARL RECINE
25. juli 2020 - 22:16
BrightonLiverpoolPremier League

I morgen er Adam Lallana en del av Liverpool-troppen for aller siste gang. Nå skal han ha bestemt seg for å signere for Graham Potter og Brighton & Hove Albion.

Det melder den britiske avisen The Athletic.

Flere Premier League-klubber har meldt sin interesse for den slepne midtbanespilleren. Blant disse har klubber som Leicester, Tottenham og Burnley vært tettest linket til 32-åringen. Likevel ser det ut til at Lallanas valg faller på Brighton.

«The Seagulls» skal ha tilbudt Lallana en lengre kontrakt enn sine konkurrenter. I tillegg har de tilbudt ham å tre inn i en trenerrolle etter endt spillerkarriere.

Ifølge The Athletic skal Lallana være klar til å signere en treårskontrakt med Brighton & Hove Albion. Lallana går med på et kraftig lønnskutt for å bli en del av Brightons ambisiøse prosjekt med tidligere Østersund-trener Graham Potter som hovedtrener.

Klubbens langsiktige mål er å etablere seg som en stabil topp 10-klubb i Premier League. Denne sesongen kommer de til å bli nummer 15 eller 16 på tabellen i Graham Potters første sesong ved roret.