Nå har du muligheten til å bli norgesmester i odds

Pablo Hernandez
Foto: Action Plus / Nigel Owen

Sportsbibelen arrangerer NM i odds. Nå kan du og kompisene dine endelig kjempe om å bli norgesmester. Første runde avsluttes søndag.

Det er de fem beste av de syv første rundene som gjelder, så du kan fortsatt bli med i konkurransen om du mister første runde. Du kan også få strøket poengsummen om du får en dårlig runde fra start.

Saken fortsetter under videoen

Årets NM i odds arrangeres av Sportsbibelen i samarbeid med NordicBet.

I denne konkurransen plasserer du en fiktiv sum på odds levert direkte fra NordicBet. Det er utfallene av spillene du setter som avgjør om du til slutt blir norgesmester i odds. I konkurransen er målet å skaffe seg så høy tilbakebetaling som overhodet mulig. Du får i tillegg poeng for antall leverte kuponger og spill som går inn.

KLIKK HER FOR Å DELTA!

Du kan blant annet spille på Eliteserien, OBOS-ligaen, Premier League, Champions League, La Liga og Bundesliga.

Lørdag kan du for eksempel spille på Leeds i deres første hjemmekamp i Premier League på 16 år. Leeds er favoritter hjemme mot opprykkskollega Fulham etter den sterke prestasjonen i første runde mot Liverpool.

Bundesliga er endelig tilbake fredag. De regjerende Champions League-vinnerne Bayern München tjuvstarter runden hjemme mot Schalke 04. De rødkledde fra München er naturligvis tunge favoritter mot laget som endte på 12. plass i fjorårets spesielle sesong.

Venneligaer

Det er også mulig å konkurrere mot kompisene dine. I år er det mulig å opprette venneligaer, slik at dere finner ut hvem i kompisgjengen som er den aller beste tipperen.

Den aller beste venneligaen vil motta et reisegavekort med en verdi på 10 000,-.

Mange gode premier

Ellers får den beste spilleren i hver runde 5000,-, nummer to får 2000,- og tredjeplassen mottar 1000,-.

Sammenlagtvinneren får en pengesum på 10 000,-, et reisegavekort med en verdi på 10 000,-, T-skjorte og en pokal.
Andreplassen sammenlagt mottar 5000,- og et gavekort på samme verdi. Nummer tre til åtte sammenlagt vinner 1000,- hver.

Første runde av NM i odds er allerede i gang og avsluttes 20. september. De syv innledende rundene vil gå frem til 8. november. Finalerundene starter 21. november.

KLIKK HER FOR Å DELTA!