Nå har den utskjelte United-stjernen fått seg en svært upopulær agent

Jesse Lingard, Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Mino Raiola er Jesse Lingards nye agent. – Ikke min business, sier Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær til lokalavisen.

Saken fortsetter under videoen

Nylig ble det kjent at den utskjelte United-stjernen Jesse Lingard har fått seg ny agent. Mino Raiola har nemlig blitt Lingards agent, noe Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om for en knapp uke siden.

– Ikke min business, sier Solskjær til lokalavisen Manchester Evening News.

Lingard har skuffet stort i United-trøyen det siste året. I kalenderåret 2019 hadde han ingen(!) målpoeng i Premier League.

Kontroversiell agent

Raiola er en kontroversiell og upopulær agent blant supporterne og flere managere. Sir Alex Ferguson skrev blant annet om Raiola i boken Leading.

– Det er en eller to fotballagenter jeg ikke liker. Og Mino Raiola, Paul Pogbas agent, er en av dem, skriver Ferguson.

Ifølge MEN sa agenten forrige uke at han ikke ønsket å sende noen flere spillere til United.

Solskjær: – Har et godt forhold til Jesse

Solskjær sier også at han har et godt forhold til Lingard, og at han ikke har noe behov for å prate med Raiola eller andre agenter.

– Jesse jobber for Man United. Hvem han snakker med og får råd fra er ikke min business, og Jesse vet hva jeg forventer fra ham. Jeg har et godt forhold til Jesse, vi snakker åpent med hverandre, så jeg trenger ikke å snakke med agentene til spillerne, sier han til MEN.

Nå som Raiola er agenten til Lingard, så spekuleres det i fremtiden til United-spilleren. I Duncan Castles podkast kommer det frem at Raiola har tilbudt Lingard til Roma, AC Milan og Inter Milan.

Agenten jobber for mange stjerner. Blant annet Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marco Veratti, Matthijs de Ligt og Erlend Braut Håland.

Foto: Action Plus / David Blunsden