Nå har de sikret seg en erstatter til stjernekeeperen

Bramall Lane, Sheffield United, England
Foto: Wikipedia/Lewis Skinner

Onsdag ble Aaron Ramsdale klar for Sheffield United. Overraskelseslaget har dermed sikret seg en erstatter for Dean Henderson.

Henderson er nemlig svært nær å signere en ny kontrakt med Manchester United, og det meste tyder på at hans tid i Sheffield går mot slutten. Ramsdale spilte 37 av 38 seriekamper for Bournemouth denne sesongen, som til slutt endte på 18. plass. Dermed måtte de innse at nedrykk til Championship var et faktum.

Saken fortsetter under videoen

Vanskelig oppgave

Ramsdale grå nå inn i sin andre periode i klubben. Før oppholdet i Bournemouth spilte han i Sheffield United fra 2015 til 2017. Da var de i League One.

Nå er situasjonen ganske annerledes. Sheffield United var på mange måter årets store overraskelse i Premier League, og havnet på 9. plass på tabellen. Det var mye takket være Dean Henderson, som holdt nullen i 13 ligakamper. Bare Nick Pope og Ederson Moraes var bedre på den statistikken.

– Jeg er veldig glad. Det var ikke enkelt å forlate Bournemouth, men når en klubb er så interessert er det annerledes. Jeg har mye å gjøre for å betale tilbake prisen de betaler for meg, men jeg har smilt fra øre til øre helt siden jeg kom hit i dag, sa Ramsdale til Sheffield Uniteds hjemmeside.

Bournemouth skal ha mottatt 18,5 millioner pund for den 22 år gamle engelske keeperen.