Mourinho slaktet den nye Tottenham-spilleren på direkten

José Mourinho
Foto: Reuters / JOHN SIBLEY

Morten Haugdahl Lie

7. mars 2020

ArsenalChampions LeaguePremier LeagueTottenham

Tottenham spilte 1-1 borte mot Burnley lørdag kveld. Etter kampen slaktet Mourinho ,Tanguy Ndombele, som ble byttet ut til pause.

De hvite fra London har ikke vunnet en ligakamp siden kampen mot Aston Villa for en liten måned siden. Lørdag tapte de nok en gang terreng i kampen om en Champions League-plassering.

Saken fortsetter under videoen

Må skjønne at det er Premier League

Mourinho skryter av slitne spillere, men refser de uthvilte og friske spillerne.

– Etter pause kom vi til innleggsmuligheter som haier i boksen ville smilt av. Men vi har ikke haier i boksen. Lucas, Lo Celso, Bergwijn og Dele Alli var slitne. De ga alt likevell. Jeg forventet at spillerne som ikke er slitne skulle gi laget mer. Noen må skjønne at det er Premier League, forteller Mourinho og refererer blant annet til Ndombele.

– Problemet i første omgang var at vi ikke hadde midtbanespillere som tok ansvar i det oppbyggende spillet. Vi måtte slå mye langt, for midtbanespillerne våre ble spist opp, sa Mourinho etter kampen.

Ingen plan

TV2´s Premier League-ekspert, Brede Hangeland, var lite imponert over Tottenhams spill mot Burnley.

– Jeg synes Tottenham ser ut som en flokk med spillere som løper rundt uten å vite hva planen og oppgaven er. Da blir det ganske tannløst, sa Hangeland.

Tottenham ligger på åttendeplass med 41 poeng etter kampen mot Burnley. På plassen bak jager byrival Arsenal med 40 poeng og en kamp mindre spilt enn Mourinho´s gutter.