Midtbanestjerne kan endelig være på vei til United – blir klubbene enige signerer han i januar

Bruno Fernandes, Sporting CP, Portugal
Foto: REUTERS / PEDRO NUNES

Johannes Strand

13. januar 2020

Manchester UnitedOvergangsrykterPremier League

Bruno Fernandes har i lang tid vært linket til Manchester United. Nå har også britiske medier kommet med høyst interessante oppdateringer.

Anerkjente journalister som BBCs Simon Stone, The Telegraphs James Ducker og Jamie Jackson i The Guardian, melder alle at portugiseren Bruno Fernandes (25) går til Manchester United hvis partene blir enige. Tidligere har det så å si utelukkende vært portugisiske medier som har meldt om Fernandes-interessen til United. Klubben selv meldte i sommer at de ikke var interessert i spilleren. Nå virker tonen å være en annen.

Saken fortsetter under videoen

– Bruno Fernandes har fortalt Sporting at han vil til United denne måneden hvis en avtale går i orden, skriver Ducker, noe både Stone og Jackson er enige med ham i.

Nedenfor ser du hva de tre journalistene som følger United tett har twitret.

 

Ducker skriver at det har vært samtaler mellom klubbene allerede på fredag. Han mener at United ser for seg en avtale på omkring 50 millioner pund. Portugiserne skal visstnok kreve mer. Ducker viser til et krav på 70 millioner pund. I sommer ble det skrevet om at Sporting krevde hele 75 millioner pund for midtbanestjernen.

Fernandes er en kreativ og målfarlig offensiv midtbanespiller. Han står med 133 kamper og 67 mål for Sporting.

En som håper Fernandes havner i United, er tidligere midtstopper Rio Ferdinand. Han kom med en komisk tweet nylig, der han roper(!) etter Bruno (se nedenfor).

Så gjenstår det å se om dette formaliserer seg til en overgang. Tidligere har det primært vært portugisiske medier som har meldt om United-interessen, nå er også britiske United-journalister på ballen.

Foto: REUTERS / PEDRO NUNES