Mer hodebry for Mourinho – nok en stjernespiller ute i lang tid

José Mourinho
Foto: Reuters / JOHN SIBLEY

Morten Haugdahl Lie

18. februar 2020

Champions LeaguePremier LeagueTottenham

Med Harry Kane ute i lang tid fra før, har Tottenhams Son Heung Min levert målene. Nå er også han skadet etter et fall i kampen mot Aston Villa.

Son skadet seg allerede i kampens første spilleminutt, men klarte å fullføre kampen. Han ble i tillegg matchvinner på overtid i kampen som endte 3-2 til Spurs.

Saken fortsetter under videoen

Asiaten pådro seg et brudd i høyrearmen og er nå operert. Klubben skriver på sine hjemmesider at det forventes at Son er ute i flere uker.

Regner ikke med ham

Jose Mourinho var lite optimistisk på tirsdagens pressekonferanse.

– Jeg kommer ikke til å regne med ham for resten av sesongen. Hvis han spiller to eller tre kamper, er det fordi han er veldig optimistisk, men jeg regner ikke med ham, fortalte Mourinho.

Mourinho fortalte også at skaden til sørkoreaneren gjør at laget nå må spille på helt annen måte.

–  Ja, vi må spille annerledes nå. Hvis jeg ikke kommer til å si noe sterkt, så kommer dere til å stille de samme spørsmålene. Dere vet jeg liker analogier. Noen ganger har jeg gode, andre ganger noen dumme.

– Da vi kom, var vi i minus tolvte etasje, vi kom oss opp trappene og begynte klatringen. Plutselig kollapset trappene og vi var i trøbbel. Vi prøvde å finne en vei og da vi ankom fjerde etasje, der vi ønsket å være, tok noen vekk trappene, så nå er vi i trøbbel. Vi klamrer hendene våre fast i balkongen, fortalte Mourinho.

Harry Kane er fortsatt ute med skade i ubestemt tid. Det gjør at Mourinho har dårlig med alternativ på spissplass. Lucas Moura har spilt spiss tidligere under Pochettino, i tillegg spiller unggutten Troy Parrott spiss for Tottenhams U23-lag.

Foto: Reuters / JOHN SIBLEY