Mener lagkameratene til den nye United-stjernen ikke er gode nok

Bruno Fernandes, Sporting CP, Portugal
Foto: REUTERS / PEDRO NUNES

Bruno Fernandes gjorde en god figur i United-debuten. TV2-profil Jesper Mathisen mener imidlertid lagkameratene ikke er gode nok.

– Bruno er en topp spiller. Dette var hans første kamp. I førsteomgangen synes jeg vi hadde for lite bevegelse rundt ham, til at han fikk gjort det han skulle som tier, så da bestemte jeg meg for å sette han litt lenger ned på banen, og få ham mer på ball. Han vil bli en topp forsterkning, sa Manchester United-trener Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

Saken fortsetter under videoen

Bruno Fernandes spilte solid i debuten sin for Manchester United. Oppgjøret på Old Trafford mot Wolverhampton endte 0-0. Fernandes spilte hele kampen.

TV2-profil Jesper Mathisen mener medspillerne til Fernandes ikke er på det nivået som kreves.

– Manchester United sliter voldsomt med å skape ting. Det blir altfor få bevegelser, altfor forutsigbart og altfor lite fantasi. Bruno Fernandes kommer inn, og du ser at han har ferdigheter. Han krever ballen. Men det er verre med et par av dem rundt ham. De er rett og slett ikke på det nivået United må være på hvis de skal bryte ned den typen motstand, sier Mathisen til TV2.

Selv har Fernandes uttalt at det er en drøm og en ære å få spille for United.

– Jeg føler meg veldig bra og er veldig glad for å være her. Det er en ære for meg å representere denne klubben og en drøm som går i oppfyllelse, sier han til klubbens egen hjemmeside.

Allerede har Fernandes fått sin egen sang. Den kan du høre nedenfor.

Her er teksten til Bruno Fernandes-sangen:

Bruno Bruno Bruno
He’s from Sporting like Cristiano
He goes left he goes right
Makes defences look shite
He’s our Portuguese magnifico

Foto: REUTERS / PEDRO NUNES