Mener klubbens to største rivaler burde kjøpe Pogba

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Paul Pogba´s fremtid i Manchester United er usikker. Nå forteller eks Premier League-spiller, Darren Bent, hvilke klubber som burde kjøpe franskmannen.

Pogba har vært gjenstand for mye kritikk i sin andre periode som Manchester United-spiller. Franskmannen, som ble hentet for 89 millioner pund i 2016, har ofte blitt pekt på som syndebukk når ting har gått galt for United.

Saken fortsetter under videoen

De røde djevlene har måttet klare seg uten stjernespilleren i store deler av årets sesong. Pogba har kun spilt sju kamper denne sesongen og gjennomførte i januar en ankeloperasjon.

Rivalene kan kjøpe Pogba

Tidligere Premier League-spiller, Darren Bent, forteller til Talksport at franskmannen blir behandlet dårlig i Manchester.

– Noen ganger må du bare synes synd på han. Han blir gjort til syndebukk for absolutt alt i Manchester United. Selv når han ikke spiller, klandrer folk han.

Bent mener også at storklubber fra Premier League burde prøve og kjøpe Pogba til sommeren.

– Jeg kan se for meg at Pogba kan dra hvor som helst, også til lag i Premier League. Det ville ikke overraske meg om lag som Manchester City og Liverpool står klar med sjekkheftet. Pogba i toppform vil gå rett inn i de lagene, fortalte Bent.

Bør skille lag

Den tidligere Tottenham-spilleren mener det er på tide at Pogba og United går hver sin veg.

– Paul Pogba har vært som en hodepine for Manchester United. Han er mye skadet, men likevel snakker alle om han. Blir han solgt i sommer, kan alle fokusere på klubben Manchester United, og ikke syndebukken Paul Pogba. Alt har gått galt de siste årene, fortalte Bent.