Manchester United snudde etter pause: Nå er Solskjær et steg nærmere Manchester City

Ole Gunnar Solskjær

Morten Haugdahl Lie

11. april 2021

Manchester UnitedPremier LeagueTottenham

Solskjær med geni-bytte da Manchester United snudde og vant 3-1 borte mot Tottenham.

Kampens første halvtime var rimelig sjanseløs, men så skulle det imidlertid ta helt av.

Etter 33 minutter fikk Manchester Uniteds Edinson Cavani en scoring annullert da bildene på VAR-skjermen kunne vise at Scott McTominay var oppe i hånda til Tottenhams Son.

Sju minutter senere var samme Son på rett plass da han sendte Tottenham i ledelsen. Kane sendte Lucas Moura gjennom med en fin stikker, Moura sendte ballen på tvers til Son som enkelt kunne sette ballen i tom kasse.

José Mourinho
EN AV TOTTENHAMS MEST MÅLFARLIGE: Son sendte hjemmelaget i føringen. Foto: Reuters / JOHN SIBLEY

Hjemmelaget gikk til pause med stillingen 1-0.

Det var et sultent United som entret banen etter pause. I underkant av kvarteret etter pause scoret Fred på en retur fra Cavanis skudd. Cavani skulle likevel få sitt mål bare ti minutter før slutt.

Mason Greenwood hadde kommet inn og serverte uruguyaneren inne i feltet som stupet inn 2-1.

Edinson Cavani, PSG, Uruguay
FIKK SCORINGEN TIL SLUTT: Cavani ble frarøvet en scoring i første omgang, men scoret 2-1 målet sent i andre. Foto: Анна Нэсси/Wikipedia

Langt inne på overtid sikret innbytter Greenwood tre poeng da han hamret inn 3-1.

Manchester City tapte mot Leeds lørdag, med de nye tre poengene til Solskjærs gutter er de elleve poeng bak med en kamp mindre spilt.