Manchester United prøvde å hente nordmann på overgangsvinduets siste dag

Joshua King, Bournemouth, England
Foto: Action Plus / Simon West

Manchester United skal i følge Sky Sports ha lagt inn et bud på £20 mill. for Joshua King på Deadline Day. Da Bournemouth avviste budet, valgte de røde fra Manchester å hente Odion Ighalo på lån istedet.

På gårsdagens pressekonferanse gikk Eddie Howe, Kings manager, langt i å antyde at United hadde vist interesse:

Saken fortsetter under videoen

– Jeg skal ikke benekte noe av det dere har lest (om King), men jeg vil ikke snakke for mye om det. Joshua er en veldig viktig og elsket spiller for oss. Selvsagt ser også en annen klubb hvor god han er.

Ikke første gang

Det er visstnok ikke første gang det har vært interesse for King. Sommeren 2017 skal Tottenham i følge The Telegraph ha vært lysten på Oslo-guttens underskrift.

28-åringen har blomstret under Eddie Howes ledelse de siste sesongene. Hvis man tar bort spillere fra topp 6-klubbene (Man City, Man United, Liverpool, Chelsea, Tottenham og Arsenal), er det bare Jamie Vardy som har scoret flere mål de siste sesongene.

Ønske om større klubber

King har tidligere gått langt i å antyde at han er lysten på spill i større klubber. 28-åringen har halvannet år igjen av kontrakten med Bournemouth. Det gjenstår å se om han fullfører kontrakten eller om en større klubb kommer på banen i de to neste overgangsvinduene. Først skal han bruke resten av sesongen på å hjelpe Bournemouth til å berge plassen i Premier League.

Foto: Action Plus / Simon West