Manchester United-legenden: – Liverpool fortjener denne tittelen

Wayne Rooney
Foto: Action Images / ANDREW COULDRIDGE

Morten Haugdahl Lie

23. mars 2020

EvertonLiverpoolManchester UnitedPremier League

Manchester United-legenden, Wayne Rooney, mener Liverpool fortjener å stå igjen som Premier League-mestere denne sesongen.

Ifølge Liverpool Echo, støtter Wayne Rooney avgjørelsen om å fullføre Premier League-sesongen. Everton- og Manchester United-legenden hyller også erkerival Liverpool.

Saken fortsetter under videoen

– Liverpool har vært fantastiske. De har lagt ned enormt mye arbeid denne sesongen og fortjener denne tittelen. Kan du tenke deg å vente i 30 år og så få den tatt bort slik?, spør engelskmannen og sikter til koronavirus-pandemien.

Sesongen fullføres

Karren Brady, nestleder i nedrykkstruede West Ham United, hadde bedt om at sesongen skulle avlyses etter at den ble suspendert tidligere denne måneden på grunn av koronavirusutbruddet.

Premier League-klubbene bestemte seg imidlertid forrige torsdag for å fullføre den nåværende sesongen. De første kampene vil likevel ikke bli spilt før i slutten av April.

Riktig avgjørelse

Rooney innrømmer at det smerter litt hvis Liverpool vinner Premier League.

– som en «Evertonian» og for en som spilte for Manchester United i 13 år, så er det noe i meg som tror det ville vært bra hvis sesongen ble kansellert nå og Liverpool ikke vinner Premier League. Men nei, det riktige å gjøre er å fullføre sesongen.

Liverpool har 25 poengs luke på toppen og trenger bare seks poeng på de ni siste kampene sine for å vinne Premier League for første gang siden 1990.