Manchester United enkelt videre: Møter Villarreal i Europa League-finalen

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England

Morten Haugdahl Lie

6. mai 2021

ArsenalEuropa LeaguePremier LeagueRomaVillarreal

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tok seg greit videre fra semifinale-kampene mot Roma, i finalen venter Villarreal på motsatt side.

Solskjærs mannskap kom til Italia med en 6-2 ledelse etter første kamp i Manchester. De røde djevlene skulle imidlertid ikke legge seg bakpå i Roma heller.

Etter 38 minutter ble Edinson Cavani spilt helt fri av Fred, uruguyaneren stormet mot mål og klinket ballen i nettet fra 20 meter.

0-1 var også stillingen til pause.

Etter pausen slo Roma tilbake og på tre minutter var kampen snudd etter mål av Edin Dzeko og Bryan Cristante.

En utligning fra Cavani gjorde at den lille spenningen som lå i bunn, fort ble borte.

Edinson Cavani, PSG, Uruguay
TO NYE MÅL: Cavani har vært gnistrende i semifinale-kampene. Foto: Анна Нэсси/Wikipedia

Romas Nicola Zalewski ble imidlertid matchvinner for italienerne som taper 5-8(!) sammenlagt.

Spenning på Emirates

Arsenal måtte snu 2-1 fra første kamp i Spania mot Villarreal på Emirates. Etter å ha hatt det meste av spillet i første omgang var det Aubameyang som kom nærmest med et skudd i stolpen.

Lagene gikk til pause med 0-0 og fortsatt spenning.

Etter pausen fortsatte stillingskrigen på Emirates. 12 minutter før slutt dukket Aubameyang opp og stanget ballen, nok en gang, i stolpen.

SÅ NÆRE Å SENDE ARSENAL TIL FINALEN: Aubameyang hadde to avslutninger i stolpen. Foto: Paul Childs / Reuters

Nærmere kom ikke The Gunners og kampen endte 0-0. Villarreal vinner 2-1 sammenlagt og er klar for sin første europeiske finale.