Liverpool-spilleren signerte ny kontrakt med klubben: – Betyr mye for meg

Xherdan Shaqiri, Jürgen Klopp og Adam Lallana, Liverpool, England
Reuters / CARL RECINE

Morten Haugdahl Lie

9. juni 2020

LiverpoolPremier League

Adam Lallana har signert en ny, men kortvarig kontraktsforlengelse med Liverpool til slutten av den nåværende Premier League-sesongen.

Det skriver Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

Den 32 år gamle midtbanespillerens kontrakt utløper egentlig i slutten av måneden, og hans representanter har allerede blitt kontaktet av Leicester om en mulig overgang til blåtrøyene.

Men Lallana har sagt ja til å forlenge oppholdet med Liverpool med ytterligere en måned og vil spille ferdig sesongen under Jürgen Klopp. Klubben er langt på vei til å sikre seg sin første ligatittel på 30 år.

Et ordentlig farvel

Flere engelske medier skriver at Klopp veldig gjerne ville at 32-åringen skulle få være med å potensielt vinne ligagullet. Lallana er takknemlig for å få avslutte sesongen med lagkameratene.

– Jeg er veldig fornøyd med å få sjansen til å fullføre denne sesongen. Det betyr mye for meg og min familie, sier Lallana til klubbens nettsted. En av de store personlige tingene med å forplikte seg til denne kortsiktige forlengelsen er selvfølgelig at jeg nå vil ta farvel med menneskene som betyr så mye for meg på riktig måte, sier Lallana.

Det er sånn det skal være

Klopp er fornøyd med at Lallana har skrevet under kontraktsforlengelsen og roser samtidig engelskmannen.

– Jeg vet hvor høyt ettertraktet Adam er i dette øyeblikket av andre klubber som vil ha ham til neste sesong, så for ham er dette en forpliktelse for oss, og vi er veldig takknemlige for det.

– Dette er absolutt hvordan det skal være. Jeg er fornøyd med at han vil være med oss for å fullføre jobben denne sesongen. Han vil få et farvel som han fortjener så mye, sier Klopp.

Lallana signerte for Liverpool fra Southampton i 2014. Han har siden spilt 178 ganger, og scoret 22 mål.

Den tidligere landslagspilleren har fått begrenset med spilletid denne sesongen og har kun spilt 15 kamper i Premier League, og scoret ett mål.

 

Fikk du med deg denne?

Nordmannen forbløffet PL-stjernene, før han takket nei til Barcelona. Nå forklarer han hvorfor