Leeds-sjefen med helomvending: – Kommer ikke til å fortsette med det

Marcelo Bielsa, Leeds United, England
FOTO: REUTERS/Eddie Keogh

Morten Haugdahl Lie

15. desember 2020

LeedsPremier League

Marcelo Bielsa vil ikke fortsette med å avsløre hvilke spillere som starter påfølgende kamp flere dager i forveien.

Leeds United-manager Marcelo Bielsa sier på mandagens pressekonferanse før kampen mot Newcastle at han ikke lenger vil diskutere hvilke spillere som vil være i hans startoppstilling på forhånd etter at hans beslutning om å avsløre laget sitt to dager før kampen mot West Ham i forrige uke.

Saken fortsetter under videoen

Argentineren ble spurt sist onsdag om hvem som skulle spille i midtforsvaret mot West Ham etter at flere var ute med skader. Den legendariske treneren fortsatte deretter med å liste opp hele lagoppstillingen til kampen.

INGEN AVSLØRING: Bielsa avslørte ikke laget før kampen mot Newcastle. Han vil heller ikke kunngjøre lagoppstillingen på forhånd i fremtiden. Foto: Wikipedia

West Ham-manager David Moyes mente før kampen at Bielsa kunne bløffet med lagoppstillingen han avslørte to dager før, men Bielsa holdt hans ord.

– Ingenting med det var feil, det ville vært feil hvis vi trodde at det å kjenne motstanderens lagoppstilling gir deg en viktig fordel. For meg gir det deg ingen viktig fordel. Så fra nå av, og for å unngå tilbakeslag, vil jeg ikke fortsette å fortelle hvilke spillerne som kan eller som ikke kan spille neste kamp, sier Bielsa på dagens pressekonferanse.

Etter at Bielsas mannskap tapte mot West Ham forrige runde, ligger klubben på 14.plass i Premier League. Klubben har fått med seg 14 poeng på de første 12 kampene.

Leeds tar i mot Newcastle på Elland Road onsdag kveld.

Les også: 

Bielsa med oppsiktsvekkende avsløring på onsdagens pressekonferanse