Kun to spillere har gjort dette flere ganger enn denne mannen

Victor Moses, Chelsea, England
Foto: @cfcunofficial/Wikipedia

Jørgen Haug

22. november 2020

Leicester CityLiverpoolPremier League

Jamie Vardy har scoret hele syv ganger på 11 kamper mot Liverpool i Premier League. Det er bare Andy Cole (11) og Thierry Henry (8) som har scoret flere PL-mål mot de røde fra Merseyside.

I kveld får den giftige spissen sjansen til å score igjen da Leicester gjester et skadeskutt Liverpool på Anfield. Selv om Vardy tradisjonelt sett trives veldig godt mot Liverpool, er det faktisk snart tre år siden hans forrige Premier League-scoring på Anfield. Den scoringen kom tidlig i oppgjøret den 30. desember 2017, da Mo Salah svarte med to scoringer og sikret hjemmeseier for Liverpool.

Saken fortsetter under videoen

Leicester var ligaleder da lagene gikk i den 9. serierunden. I går ble de passert av både Chelsea og Tottenham, som vant hvert sitt oppgjør. Med seier i kveld, vil de atter en gang ta tilbake tabelltoppen. Liverpool vil på sin side klatre opp på samme poengsum som Tottenham med seier i kveld.

Liverpool mangler Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Jordan Henderson, Alexander Oxlade-Chamberlain og Mohammed Salah. Både Thiago Alcantara og Fabinho er usikre.

Leicester må klare seg uten Caglar Söyüncü og Wilfred Ndidi.

Kampstart på Anfield er klokka 20:15 norsk tid.