Koronaviruset: Premier League-keeper gikk tom for oksygen i 25 minutter

Kirill Venediktov / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

2. april 2020

AC MilanAston VillaPremier League

Aston Villas førstekeeper, Pepe Reina, ble smittet av koronaviruset i mars. Nå forteller han om de verste dagene med viruset i kroppen.

Reina forteller til Corriere dello Sport, at han trodde han var smittet av koronaviruset tidligere i mars. Den spanske burvokteren skulle få rett i sin mistanke, da han fikk feber, tørrhoste og følte seg sliten.

Saken fortsetter under videoen

Det var bare starten på flere tøffe dager for den gamle Liverpool-keeperen.

– Den eneste skikkelige frykten jeg hadde kom da jeg forsto at det ikke var noe oksygen igjen. Endeløse minutter med frykt, som om halsen min plutselig lukket seg. Som et resultat av det holdt jeg meg innendørs de seks eller åtte første dagene, forteller Reina.

Reina, som er på lån i Aston Villa fra AC Milan, forteller at han tok de nødvendige forholdsreglene da han startet å føle seg uvel.

– Det var min tur til å gå igjennom viruset forrige uke, sa 37-åringen til den spanske radiostasjonen Cope i mars.

– Jeg bryr meg ikke

Keeperen forteller også at det ikke er viktig for han om sesongen fullføres eller ikke.

– Fotballen har en plass i bakgrunnen. Jeg bryr meg ikke særlig egentlig. Folks helse går over alt annet. Jeg vil være en supporter av å spille under de beste forholdene, når alle er trygge. Fotball kan ikke være en prioritet nå, det er ikke viktig å fullføre sesongen.