Kobles til storklubb: Dette sier Tottenham-sjefen om ryktene

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

29. april 2022

ArsenalPremier LeagueTottenham

Tottenham-sjef Antonio Conte har beskrevet spekulasjonene som knytter ham til Paris Saint-Germain-jobben som falske nyheter.

Denne uken sirkulerte det flere rapporter om at Conte skal være interessert i å ta over PSG, og dermed erstatte Mauricio Pochettino.

Saken fortsetter under videoen

Italieneren har riktignok bare 12 måneder igjen av sin kontrakt med Tottenham, men han slår fast at ryktene om PSG ikke stemmer.

– Det er klart jeg synes det er bra at andre klubber setter pris på arbeidet mitt. Det er én ting, men sannheten er at jeg ikke liker når folk prøver å finne på nyheter, dette skaper bare problemer. Dette er ikke riktig, ikke rettferdig mot meg, de involverte klubbene og mot spillerne mine, sier Antonio Conte på fredagens pressekonferanse. 

Italieneren ønsker ikke at dette skal være en distraksjon når klubben nå jakter en Champions League-plass. Tottenham ligger to poeng bak Arsenal med fem kamper igjen å spille.

– Nå må vi og våre supportere være fokusert, vi må være konsentrert om et viktig mål for oss.Vi har en stor mulighet til å få en plass i Champions League, sier Conte.

Søndag skal Tottenham i aksjon hjemme mot Leicester. Senere på kvelden skal byrival Arsenal til London Stadium for å møte West Ham.

Les også: 

Jürgen Klopp forlenget kontrakten med Liverpool