Klubbpresidenten bekrefter: Denne PL-klubben forhandler om Sørloth

Alexander Sørloth, Crystal Palace, England
Foto: REUTERS / IAN WALTON

Morten Haugdahl Lie

13. september 2020

Crystal PalacePremier League

Alexander Sørloth har lenge vært sterkt ønsket i Leipzig, nå har Tottenham kastet seg inn i kampen om nordmannens signatur.

– Vi er i samtaler med Leipzig og Tottenham, sier klubbpresident Ahmed Agaoglu i Trabzonspor ifølge nettstedet Fanatik søndag.

Saken fortsetter under videoen

Trabzonspor og Crystal Palace må uansett bli enige før Sørloth kan bytte klubb. Ifølge den engelske avisen Evening Standard har Trabzonspor sikret seg en klausul som gjør at klubben kan kjøpe Sørloth for rundt 70 millioner kroner, men det avhenger av at han spiller halvparten av denne sesongens kamper for Trabzonspor.

Situasjonen tatt i betraktning så virker det mest sannsynlig at det er Palace som selger den norske spissen. Da må klubben betale en kompensasjon til Trabzonspor på grunn av en klausul i kontrakten som gjør at Palace ikke kan kalle nordmannen tilbake iløpet av låneperioden.

Sørloth kommer fra en kanonsesong i Tyrkia hvor han ble toppscorer for Trabzonspor forrige sesong. Trønderen har også blitt en viktig brikke på landslaget under Lars Lagerbäck.

I tillegg til Leipzig og Tottenham, har nordmannen vært linket til Napoli gjennom sommeren.