Klubblegende om United-stjernen: – Vil aldri vinne PL med han som spiss

Foto: Дмитрий Голубович/Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

20. september 2020

Manchester UnitedPremier League

Manchester United-helten Teddy Sheringham hevder at hans gamle klubb ikke vil vinne Premier League-tittelen med Anthony Martial som spiss.

Til den engelske avisen Mirror, sier Sheringham at Solskjær må få inn en bedre spiss enn de som allerede er i klubben. Han er også klar på hvor mange mål en United-spiss må score dersom klubben skal vinne ligaen igjen.

Saken fortsetter under videoen

– Manchester United vil aldri vinne ligaen med Anthony Martial som spiss. Når du spiller for en så stor klubb så må du score 30-35 mål gjennom en sesong.

– Vil Martial klare det? Jeg er ikke så sikker på det, hevder klubbhelten.

Tatt steg under Solskjær

Sheringham sier imidlertid at han har blitt oppmuntret av stegene United har tatt de siste månedene takket være Solskjær, men påpeker hvor de kan forbedre troppen.

– Optimismen i United er høy. Det virker som Solskjær har fått Paul Pogba i gang igjen, noe som er massivt. Det er som å ha en ny signering. Når han er på sitt beste, er han en toppspiller, og når han jobber hardt, er han enda bedre. Mason Greenwood viser hvor god han er, Marcus Rashford og Bruno Fernandes spiller bra sammen, og nå kan Donny Van de Beek bli en fantastisk spiller for klubben.

– United trenger likevel en midtspiss, gode backer og flere gode midtbanespillere, avslutter engelskmannen.

Manchester United tapte sesongens første kamp mot Crystal Palace på Old Trafford lørdag. Scoringer fra Andros Townsend og tidligere United-spiller, Wilfried Zaha, sørget for en dårlig start på sesongen for de røde djevlene.