Klopp jakter tysk spiss – har bøttet inn mål denne sesongen

Jürgen Klopp, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

RB Leipzig´ tyske målmaskin, Timo Werner, er et hett overgangsmål for Liverpool. Men Merseyside-klubben må skynde seg før prisen går opp.

Ifølge Bild, har Werner har en overgangsklausul på mellom 55 og 60 millioner pund, men bare ut April måned. Dermed må Jürgen Klopp & co handle raskt.

Saken fortsetter under videoen

Werner har 20 mål på 21 kamper denne sesongen og er ettertraktet av flere store klubber i Europas største ligaer.

Bayern er en av klubbene som har prøvd å fått tak i angriperen i lang tid. Men Werner skal være mer sulten på spill i Premier League enn for den tyske giganten.

Etter at Julian Nagelsmann tok over som manager i Leipzig, har han brukt Werner i en litt dypere rolle. Man kan trekke en sammenligning til den rollen Roberto Firmino har i Liverpool. Derfor er Werner sett på som et fantastisk tilskudd til Liverpool-laget.

Det sies at Liverpool har et godt forhold til Leipzig som kan være med å øke mulighetene til at Werner blir å se i rød drakt fra og med sommeren.

Liverpool har et solid forsprang på hele 22 poeng ned til Manchester City. Det kan se ut til å ha gitt Klopp et pusterom og tid til å starte planleggingen av neste sesong.

Foto: Foto: Action Plus / David Blunsden