Morten Haugdahl Lie

29. mai 2021

BrentfordChampionshipPremier LeagueSwansea City

Brentford rykket opp til Premier League for første gang.

Championships toppscorer denne sesongen, Ivan Toney, sendte Brentford i ledelsen etter bare 10 minutter på straffespark. Marcondes fant Mbuemo med en stikker før sistnevnte ble lagt i bakken av Swansea-keeper Woodman.

Ti minutter etter smalt det igjen fra The Bees. Denne gangen var det danske Roerslev som fant Marcondes som kunne dundre inn 2-0 med bare 20 minutter på klokken.

Like etter 2-0 scoringen var Toney igjen frempå, men avslutningen traff metallet bak Woodman.

Swansea-spillerne virket sjanseløse i den første omgangen og laget måtte gå til pause med to i sekken.

Etter 65 minutter gikk det fra vondt til verre for svanene da Jay Fulton fikk marsordre. Swansea-spilleren jaktet en løs ball i duell med Brentfords Jensen. Fulton er uheldig og tråkker på ankelen til Jensen, dermed måtte de hvite spille de siste 25 minuttene med 10 mann.

Oppgaven med å snu kampen ble for stor for Swansea, Brentford vinner 2-0 og er dermed klare for Premier League.