Kjørte av veien utkledd som snømann(!) – forlot åstedet etter ulykken

Michail Antonio, West Ham, England

Morten Haugdahl Lie

13. januar 2020

Premier LeagueWest Ham

West Ham-spiller Michail Antonio ladet opp til Boxing day på høyst usedvanlig vis.

Antonio var på vei til Croydon hotell for å møte resten av laget som skulle spille bortekamp mot Crystal Palace dagen etter da det smalt. West Ham-angriperens bil, en Lamborghini Huracan skal ha kjørt av veien og inn på en eiendom. Eiendommens gjerde og søppelhus ble totalskadet og ut av bilen kom Michail Antonio utkledd som en snømann.

Saken fortsetter under videoen

Skulle spise, så smalt det

Kia Rosina som var inne i huset på eiendommen, har fortalt The Athletic om den tragiske opplevelsen.

– Vi skulle akkurat til å spise da vi hørte et enormt smell, hele huset ristet. Jeg trodde først det var en buss men da vi så ut, så vi at det var en bil og løp for å se om det gikk bra med vedkommende i bilen. Når vi kom frem til bilen, hoppet det en mann ut ikledd et snømann-kostyme.

Antonio hadde tidligere den dagen lagt ut en Instagram-post der han viser frem det festlige antrekket.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michail Antonio (@antonio_michail)

Forlot Åstedet

Ifølge familien forlot Antonio åstedet uten så mye som en unnskyldning eller betaling. I en uttalelse fra Metropolitan Police kommer det frem at Antonio ikke var ruspåvirket og saken blir ikke etterforsket.

Antonio ble ikke skadet etter ulykken og har ifølge Daily Mail sagt at han vil gjøre opp for seg og tilbyr å betale for alle skadene.

Moyes inn

Antonio spilte samfulle 90 minutter mot Crystal Palace som endte med 2-1 tap på Boxing day. Tre dager senere ble Manuel Pellegrini sparket som West Ham manager. Inn kom ringreven David Moyes som vant sin første kamp 4-0 mot Bournemouth før det ble tap mot Sheffield United forrige helg.