Ønsker å fortsette rivaliseringen mot Frank Lampard

Foto: Эдгар Брещанов/Wikipedia

Isak Brønseth

23. februar 2020

ChelseaLiverpoolPremier League

Steven Gerrard stilte opp til et intervju med The Mail on Sunday. Der fortalte han at han ønsker å trene et lag mot sin tidligere rival og lagkamerat.

– Jeg beundrer det Frank har fått til så langt. Han har ledet Chelsea i den største ligaen i verden under et transfer-forbud. Jeg er stolt av han som en tidligere lagkamerat, sa Gerrard.

Saken fortsetter under videoen

Vil fortsette rivaliseringen

De to spilte ofte mot hverandre for henholdsvis Chelsea og Liverpool som spillere. De var også en del av et stjernespekket England-mannskap tidlig på 2000-tallet.

– Det vil naturligvis være mange som sammenligner med og Frank siden det også var slik da vi spilte. Kunne vi spilt sammen? Hvem var best? Det henger fremdeles igjen, men i realiteten har vi nå to veldig forskjellige jobber, fortalte han.

På spørsmål om han kunne ønsket å komme tilbake til England for å fortsette rivaliseringen, svarte Gerrard følgende:

– Jeg kunne tenkt meg det. Jeg er sikker på at Frank også har tenkt på det samme. Men jeg ville også likt å bli rival med José Mourinho.

Retur til Liverpool?

På samme dag som Jürgen Klopp signerte ny kontrakt med Liverpool, fornyet også Gerrard sin kontrakt med Rangers frem til 2024. Mange har pekt han ut som en ideell erstatter for tyskeren når hans tid på Anfield en gang går mot slutten.

– Jeg forstår hvorfor folk mener jeg kan ta over for Klopp. Jeg var kaptein så lenge og store deler av Liverpool-fansen vil ha meg tilbake. Samtidig vet jeg at man først og fremst må være god nok for å få en slik jobb, sa Gerrard.

Foto: Эдгар Брещанов/Wikipedia