Irritert på United-spillerne: Dette sa ten Hag etter tapet for Arsenal

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

23. januar 2023

ArsenalManchester UnitedPremier League

United-manageren var ikke nådig etter 3-2 tapet mot Arsenal søndag kveld.

Arsenals Eddie Nketiah sendte The Gunners til himmels ett minutt før fulltid da han flikket inn 3-2 målet. Det betyr sannsynligvis spikeren i kista for Manchester Uniteds tittelhåp.

Saken fortsetter under videoen

United kjempet hardt og var lenge med i kampen, før laget dukket under for et massivt Arsenal-press. Nå tar ten Hag et oppgjør med spillergruppas mentalitet.

– Vi kan fokusere på at vi er i en god posisjon og at vi har en god utvikling senere, men for øyeblikket er jeg irritert. Jeg fortalte spillerne at dersom de ønsker å vinne trofeer, så er vi nødt til å endre mentaliteten vår, sa nederlenderen etter kampen.

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
I FORRYKENDE FORM: Marcus Rashford (t.v) sendte United i føringen, men Arsenal utlignet bare sju minutter senere. Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Spesielt lagets opptreden i forsvar fikk ten Hag til å riste på hodet.

– Det skal ikke være mulig å gjøre tre så store feil i en toppkamp. Spesielt det siste målet. Spillerne må også begynne å innse at kampen ikke er over før dommeren blåser.

United-manageren refererte nok også til det som skjedde i midtuka, da Crystal Palace utlignet på overtid. Den kampen endte 1-1.

Neste test for et stadig bedre United-lag kommer allerede onsdag mot Nottingham Forest i Carabao Cupens semifinale.

Les også:

Danny Ings klar for ny klubb: Kan få debuten denne helgen