Inters direktør vil ikke tvinge dansken til å bli: Nå kobles han til Tottenham-rivaler

Christian Eriksen, Tottenham, England
Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS

Giuseppe Marotta, administrerende direktør i Inter Milan, har antydet at Christian Eriksen kan dra i januar – mindre enn ett år etter at han ble hentet til Inter.

Den danske midtbanespilleren har startet bare fire kamper i alle konkurranser så langt denne sesongen. De siste tre kampene i Serie A har han blitt værende på benken gjennom 90 minutter.

Saken fortsetter under videoen

Sky Sports skriver at Eriksen nylig innrømmet at han ikke var fornøyd med spilletiden. Conte har imidlertid sagt at han ikke vil ta ut laget sitt bare for å behage en spiller.

Marotta sier nå at klubben vil evaluere Eriksens situasjon i oppkjøringen til neste overgangsvindu, som er litt over en måned unna.

– Conte har allerede snakket grundig om det. Jeg kan bare legge til at vi absolutt ikke trenger å tvinge en spiller til å bli når han ber om å dra. Vi må evaluere situasjonen, sier Marotta til DAZN.

UTILFREDS I INTER: Christian Eriksen linkes tilbake til Premier League igjen. Foto: Wikipedia

United har igjen blitt koblet til Eriksen denne måneden i italiensk presse. Britisk presse nevner Arsenal som mulig ny klubb for Eriksen, det ville isåfall blitt en kontroversiell overgang for den tidligere Tottenham-spilleren.

Eriksen ble kjøpt av Inter for 16,9 millioner pund i januar 2020. Sesongen før var han en del av Tottenham-laget som tok seg til Champions League-finalen.