Ole Gunnar Solskjær

Jørgen Haug

4. oktober 2020

Manchester UnitedPremier LeagueTottenham

Forrige gang Manchester United slapp inn fire mål i første omgang hjemme på Old Trafford i ligaen var mot Tottenham i november 1957. I dag skjedde det igjen – mot samme motstander.

I november-møtet i 1957 ble sluttresultatet 4-3 til gjestene fra London. Søndag ble det hele 1-6.

Manchester United fikk en god start på kampen da Bruno Fernandes satte inn et straffespark allerede i det andre spilleminuttet. Gleden skulle derimot bli kortvarig, og fem minutter senere hadde Tottenham snudd kampen etter scoringer fra Tanguy Ndombele og Heung-Min Son.

Etter en halvtime fikk Anthony Martial et omdiskutert rødt kort etter en konflikt med Erik Lamela. Da Harry Kane satte inn 1-3 like etterpå ble veien lang for Ole Gunnar Solskjærs menn. Heung-Min Son sørget for nok en scoring før hvilen, og sørget for å kopiere bragden fra 1957.

I andre omgang ble vondt til verre da Serge Aurier først scoret det femte målet. Deretter fastsatte Harry Kane sluttresultatet til 1-6 fra straffemerket og noterte seg for sitt andre mål for dagen.