Hyller Solskjær for egen utvikling: – Han er en stor del av arbeidet

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

23. april 2020

Manchester UnitedPremier League

Manchester Uniteds Aaron Wan-Bissaka roser Solskjær og resten av trenerteamet for den positive utviklingen han har hatt siden overgangen fra Crystal Palace.

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Saken fortsetter under videoen

Sesongen er utsatt i påvente av en avgjørelse rundt smittefaren ved å gjenoppta Premier League. Dermed har spillerne nok av tid til å reflektere rundt sine egne prestasjoner. Det har Wan-Bissaka gjort og forteller om den suksessfulle utviklingen.

Han har tatt nivået i storklubben relativt fort og føler selv at hans offensive bidrag på banen, bare blir bedre og bedre.

– Manageren vår er en stol del av det arbeidet. Siden dag én i United har jeg sett at Ole er en sjef som vet hva han vil. Han har klare retningslinjer for laget. Han vil at hver eneste spiller skal bli bedre, og har gitt oss sjansen til det. Det er det du trenger, en manager som bringer deg et steg videre, skriver Wan-Bissaka.

Wan-Bissaka ble fort fast høyreback for Crystal Palace etter debuten i 2018. Etter en fantastisk fjorårssesong fikk han drømmeovergangen og ble hentet til United. Der har han vært fast på laget fra dag én.

– Siden jeg kom til United har trenerne vært flinke. De kan virkelig sakene sine og kan utvikle spillet ditt. Om det så er på en liten prosent, så er det verdt det. Og jeg er veldig glad jeg får muligheten til å utvikle meg. Jeg kan ikke vente med å komme meg tilbake.

22-åringen rakk å spille 26 kamper denne sesongen før koronavirus-pandemien stoppet all fotball.