Hvis dette skjer, tror Pep på United-seier i derbyet

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Foto: Reuters / Darren Staples

Søndag braker det løs med Manchester-derby. City-manager Pep Guardiola forteller at han elsker disse kampene mellom naboene.

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, sa på pressekonferansen i forkant av lokalderbyet mot United at han virkelig elsker disse kampene.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg elsker det. Det er spesielle matcher. Denne sesongen er situasjonen litt annerledes siden vi spiller for å bli bedre, ikke for å vinne tittelen. For dem er det veldig viktig, det vil påvirke neste års Champions League. Hvis vi tror det er viktigere for dem enn for oss, så vil vi tape kampen, sa han.

Altså handler det for City om å motivere seg for fullt. Hvis det ikke skjer, frykter han at det hele ender med et tap for den lyseblå delen av Manchester.

Aymeric Laporte er ute til kampen. Det samme gjelder Leroy Sané.

Kevin De Bruyne har vært usikker til matchen. Nå ser det imidlertid lysere ut for den belgiske midtbanestjernen.

– Han er i ferd med å bli bedre. I morgen skal han trene. Han er ikke perfekt, men han føler seg bedre. Han sa han følte seg bedre til fysioterapeuten denne morgenen, sa City-manageren.

Videre skrøt Pep av Uniteds kamp mot Everton på Goodison Park. Det oppgjøret endte 1-1 etter scoringer av Dominic Calvert-Lewin (Everton) og Bruno Fernandes (Manchester United).

– Da jeg så den forrige kampen var de utrolig aggressive. I noen kamper mot oss har de forsvart seg, men det jeg har sett av de siste kampene er aggressivt lag. Jeg synes de spilte en god kamp på Goodison Park, sa Guardiola.

Foto: REUTERS / DARREN STAPLES