Hodgson om superstjernen: – Det er trist hvis han har så lyst til å dra

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

27. juli 2020

Crystal PalacePremier League

Roy Hodgson innrømmer at Crystal Palace står overfor et stort dilemma hvis Wilfried Zaha absolutt føler at han må forlate klubben i sommer.

Zaha ønsket seg bort fra klubben i fjor sommer, men til tross for bud fra både Arsenal og Everton, klarte Palace å beholde klubbens viktigste spiller de siste sesongene.

Saken fortsetter under videoen

På pressekonferansen etter kampen mot Tottenham søndag, la ikke Hodgson skjul på at Zaha kan forsvinne i sommer, ifølge Sky Sports.

– Det har tydeligvis påvirket ham fordi formen hans i løpet av de siste ukene har virkelig vært dårlig med tanke på hva han er i stand til å gjøre, sier Hodgson.

Den tidligere engelske landslagstreneren vil imidlertid ikke tvinge Zaha til å bli dersom han selv ikke ønsker det.

– Det er et dilemma for klubben og et dilemma for ham hvis han er så opptatt av å forlate klubben. Hvis han føler at han ikke vil være sammen med oss, ville det være trist.

– Vi liker ham fortsatt veldig godt, men vi kan ikke tvinge ham til å like oss. Dette er en situasjon som bare han og klubben kan ordne opp i. Jeg har virkelig ikke noe svar, avslutter Hodgson.

Zaha endte med fire mål på 38 kamper denne sesongen for Crystal Palace. Klubben tapte sju av de siste åtte kampene i Premier League og måtte ta til takke med en 14. plass.

Les også:

Solskjær og United skal spille Champions League neste sesong