Hevder Klopp hadde virtuelt møte med målgarantisten fra tysk Bundesliga

Foto: Granada/Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

25. mai 2020

LiverpoolOvergangsrykterPremier League

Liverpool-sjef Jürgen Klopp har hatt et virtuelt møte med RB Leipzig-spiss Timo Werner, ifølge Bundesliga-ekspert Raphael Honigstein.

Det skriver engelske Express.

Saken fortsetter under videoen

Flere engelske medier har de siste månedene meldt at Werner vil bli Liverpool-spiller denne sommeren. Koronavirus-pandemien har imidlertid bremset fotballen de siste månedene og overgangen kan bli vanskelig å gjennomføre.

Express skriver at Klopp har måttet gå tilbake til tegnebrettet da det er uklart hvordan sommerbudsjettet hans vil bli påvirket av pandemien.

Kan skje senere enn antatt

Anerkjente Raphael Honigstein tror likevel den tyske spissen blir å finne på Anfield til høsten.

– Jeg tror det har vært et virtuelt møte mellom Jurgen Klopp og ham de siste ukene. Liverpool er litt nølende med å trekke i avtrekkeren fordi klubben ikke vet hvordan den økonomiske virkningen av koronaviruset vil se ut.

Eksperten poengterer at Werner har en utkjøpsklausul på 55 millioner pund og at overgangen kan skje senere enn antatt.

– Denne typen avtaler som vanligvis vil bli bekreftet i april eller mai, vil kanskje ikke bli kunngjort før i september eller oktober, sier Honigstein.

Kommer bak Firmino

BT Sport-ekspert, Owen Hargreaves, vil at hans tidligere klubb Manchester United skal henge seg på i jakten på spissen.

– Vel, han kommer ikke til å komme forbi Bobby Firmino, som er en av favorittspillerne mine å se på. Uansett hvor han går, må han spille. Med måten United spiller på akkurat nå, ville han passet perfekt inn der. De trenger en nummer ni.

– Hvis han er fornøyd med å rotere i front tre, ja, da ville han være en god passform for Jürgen Klopp, sier Hargreaves.

Werners RB Leipzig vant hele 5-0 mot Mainz i helgen, og spissen sto for tre av målene. Kun Robert Lewandowski har flere nettkjenninger enn Werner i Bundesligaen denne sesongen.