Hevder Inter ikke vil gi Sánchez en permanent avtale

Foto: Кирилл Венедиктов / Wikipedia

Isak Brønseth

1. april 2020

Manchester UnitedOvergangsrykterPremier League

Alexis Sánchez kan etter hvert komme til å returnere til Manchester United. Inter er angivelig ikke interessert i å gjøre overgangen permanent.

Chileneren har så langt hatt en skadepreget sesong for den italienske storklubben. Ifølge Daily Mail ønsker ikke administrerende direktør i Inter Giuseppe Marotta å betale det som skal til (17,5 millioner pund) for at Sánchez skal bli værende i Milano. Han har kun vært på banen ni ganger i Serie A denne sesongen, og notert seg for ett mål og én målgivende pasning i ligaen.

Saken fortsetter under videoen

Kontrakt til 2022

Telegraph melder at dersom Manchester United ikke klarer å finne en ny klubb til 31-åringen, vil han returnere til Old Trafford til neste sesong. Sánchez tjener 500 000 pund i uka, og kontrakten hans med United går ikke ut før i juni i 2022.

I oktober i fjor pådro Sánchez seg en ankelskade da han var på landslagsopphold med Chile. Dette satte han ut av spill i tre måneder. Siden har han startet i én kamp i Serie A og ellers kun vært på banen i Coppa Italia og Europa League. United-manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere uttalt seg om en mulig tilbakekomst for den chilenske angrepsspilleren:

– Dette er vanskelige avgjørelser. Klubben ønsker ikke å miste de beste spillerne, så Alexis vil kunne komme tilbake til sommeren å motbevise alle sammen, sa Solskjær under en pressekonferanse i januar.