Her er spillerne som kan gå gratis i sommer

Pedro
Foto: Chelsea Debs / Wikipedia

En rekke spillere har kontrakter som løper ut i løpet av sommeren. I Chelsea er det tre offensive spillere som er på utgående kontrakt. Også et par populære spillere fra Fantasy Premier League har kontrakter som utløper etter sesongslutt.

Hos Chelsea er det tre aldrende offensive spillere som kan forlate klubben etter sesongen: Willian (31 år), Pedro (32 år) og Olivier Giroud (33 år). Brasilianske Willian kom til Chelsea i 2013, og står med godt over 300 kamper for klubben. Pedro er inne i sin femte sesong for de blåkledde. Spanjolen har spilt hele 198 kamper for Chelsea. Franske Olivier Giroud kom til Chelsea fra Arsenal for ganske nøyaktig to år siden, og har ikledd seg den blå drakta 73 ganger. Nå kan det være slutt for alle tre, som står for mye av rutinen i et ellers svært ungt Chelsea-lag.

Saken fortsetter under videoen

Utskiftninger i Liverpool og Manchester United

Adam Lallanas kontrakt med Liverpool går ut etter sesongslutt. Lallana skal være i gang med å se seg rundt etter en ny klubb, og Leicester skal være interessert.

Nathaniel Clynes Liverpool-karriere har de siste sesongene vært svært preget av skader. Etter sesongen står høyrebacken, som fyller 29 år i april, trolig uten klubb.

Nemanja Matic sin kontrakt med Manchester United går ut ved sesongslutt. Den 31 år gamle serberen har rundet 100 Manchester United-kamper. Nå går det trolig mot slutten for midtbanespilleren, som foreløpig ikke har forlenget kontrakten med de røde djevlene.

Fantasy-favoritter på utgående kontrakt

De foregående sesongene har Bournemouths Ryan Fraser vært en ettertraktet mann på manager-spillet Fantasy Premier League. Fraser var til tider brennhet i fjorårssesongen, og endte på syv scoringer og fjorten målgivende. Den 26 årige skotten har passert 200 kamper for Bournemouth. Til sommeren går hans nåværende kontrakt med Bournemouth ut. Det kan bety ny klubb for den hurtige kantspilleren.

I årets sesong har Sheffield United overrasket de fleste. John Lundstram har vært en av de mest sentrale for de røde og hvite, og en veldig populær Fantasy-spiller. Etter sesongslutt går 26-åringens nåværende kontrakt med Sheffield United ut.

Store navn

Det er flere store navn som stikker seg ut på lista over spillere på utgående kontrakt: David Silva (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Edinson Cavani og Thomas Meunier (PSG), Dries Mertens og Josè Callejòn (Napoli) og Mario Götze (Dortmund) er noen av de.

Se hele lista levert av Transfermarkt.com her.

Foto: Chelsea Debs / Wikipedia