Han skal styrke Liverpools forsvar

Foto: Preston North End F.C.

Isak Brønseth

1. februar 2021

LiverpoolOvergangerPremier League

Liverpool henter nok en midtstopper på tampen av januarvinduet. Ben Davies har signert på en langtidskontrakt med klubben.

Ben Daveis kommer fra Preston North End, og kan spille både midtstopper og venstreback. Han er 25 år gammel, og har lang erfaring fra Englands andre nivå, da han har spilt hele 135 ligakamper for sin barndomsklubb.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg har aldri vært på Anfield, og jeg har ikke fått sett meg rundt der enda. Jeg fikk en liten titt på banen, og den ser ut som et teppe. Akkurat slik som forventet. Jeg har ikke gått gjennom spillertunnelen enda, så jeg ser fram til det. Bare det å være her er helt fantastisk, sa Davies til Liverpools hjemmeside.

Tidligere i dag offentliggjorde Liverpool også signeringen av Ozan Kabak fra Schalke 04. Dermed er to midtstoppere hentet inn på den siste dagen av overgangsvinduet.

Siden stopperkjempen Virgil van Dijk ble skadet i oktober i fjor har Liverpool slitt med å finne en erstatter. Fabinho har blitt flyttet ned på stopperplass, mens Rhys Williams og Nathaniel Phillips har byttet på å spille. Nå gjenstår det å se om Davies kan spille seg inn på laget.

Flere overgangsnyheter fra januarvinduets siste dag:

Nyland klar for Championship-klubb

Flere Premier League-klubber kjemper sen kamp om Kings signatur