Han har vunnet alt som er å vinne i England. Nå returnerer han til Premier League.

Foto: Amarhgil/Wikipedia

Jørgen Haug

16. september 2020

OvergangerPremier LeagueWest Bromwich

Branislav Ivanović spilte ni år i Chelsea og vant alt. Nå er han tilbake i Premier League – denne gang for West Bromwich Albion.

Det melder West Bromwich selv på sine offisielle nettsider.

Saken fortsetter under videoen

I Chelsea rakk han å raske med seg ti titler før ferden gikk videre til Zenit St. Petersburg vinteren 2017. Han vant tre titler i både Premier League og FA-cup, samt én tittel i henholdsvis Ligacup, Champions League, Europa League og Community Shield for London-klubben.

I Russland har han vunnet både serie og cup etter Chelsea-exiten. Forsvarsspilleren er også den spilleren med flest kamper for det serbiske landslaget med sine 105 opptredener.

Ettårskontrakt

Ivanović, som både kan spille midtstopper og høyreback, har signert en ettårskontrakt med The Baggies. Transfermarkt melder at overgangssummen skal ligge på en million euro.

West Bromwich-manager Slaven Bilić var naturligvis fornøyd med den nye tilveksten i et forsvar som så vaklende ut i serieåpningen mot Leicester i helga.

– Han er en flott tilvekst for oss, et lag som er nyopprykket til Premier League. Han tikker av alle boksene for oss. Han tilfører kvalitet og erfaring på og utenfor banen. Det er en strålende signering for oss, uttalte Bilić da signeringen var et faktum.