Han har måttet tåle massiv kritikk. Nå setter han rekord etter rekord

Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters

Johannes Strand

26. juni 2020

Manchester UnitedPremier League

Anthony Martial er inne i sin beste United-sesong noensinne. Manager Ole Gunnar Solskjær mener han får betalt for all avslutningstreningen.

Manchester United vartet opp med en imponerende forestilling i deres første hjemmekamp etter koronapausen. Sheffield United ble knust 3-0 etter et hat.trick signert Anthony Martial. For øvrig var dette det første United-hat-tricket på syv år.

Saken fortsetter under videoen

Til MUTV uttalte Martial at dette var hans første hat-trick i karrieren.

– Vi har øvd masse på å linke opp hverandre på trening. I dag spilte vi en veldig god kamp og vi skapte mange sjanser, sier han til klubbens egen TV-kanal.

Manager Ole Gunnar Solskjær sa etter kampen at Martial endelig får betalt for all den spesifikke treningen.

– Vi jobber mye med avslutninger med spissene våre. Nå får han belønning for det harde arbeidet han har lagt ned, sa nordmannen.

United.nos ansvarlige redaktør Dag Langerød påpeker at den tidvis utskjelte angrepsspilleren har sin beste sesong (krever innlogging) i den røde trøya.

– Han har 14 ligamål med sju kamper igjen å spille, noe som er rekord for ham. Det er blitt 19 mål totalt i alle turneringer, noe som også er rekord i United-trøya, og det gjenstår altså sju ligakamper, muligens tre FA-cupkamper og muligens også fire Europa League-kamper, skriver Langerød i en kommentar etter kampen.

United ligger på 5. plass i Premier League og er fortsatt med i kampen om en plass blant topp fire, noe som sikrer dem en billett til Champions League neste sesong.