Guardiola langet ut mot pressen etter ny seier

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Foto: Reuters / Darren Staples

Isak Brønseth

23. februar 2020

Leicester CityManchester CityPremier League

Lørdag kveld vant Manchester City 1-0 i toppkampen mot Leicester i Premier League. På pressekonferansen møtte likevel en irritert Guardiola.

Brasilianeren Gabriel Jesus satte inn kampens eneste mål etter 80 minutter, og sikret dermed tre poeng for de blåkledde. De befinner seg likevel milevis bak serieleder Liverpool. De skal møte West Ham United på Anfield mandag.

Saken fortsetter under videoen

-Tviler dere fremdeles?

På pressekonferansen ble Guardiola spurt om formen til laget sitt. Da ble han lettere irritert, og vill fremstille det i et litt større bilde:

– Tviler dere fremdeles på det vi har gjort? Syv titler på de siste åtte mulige? I hver eneste kamp vi har spilt har vi vist ekte personlighet. Jeg har aldri stilt spørsmålstegn ved det, sa han.

Problemer med straffespark

Sergio Agüero bommet også på straffe etter 62 minutter. Det betyr at City har misset på fem av sine siste syv muligheter fra krittmerket.

– Det er ikke normalt for oss med tanke på kvaliteten vi har i laget. Jeg sa til spillerne at neste gang skal ballen i mål, og den som tar straffesparket skal være sikker på at han klarer det, forsikret Guradiola.

Foto: REUTERS / DARREN STAPLES