Frykter de må sikre Premier League-tittelen foran tomme tribuner

Virgil Van Dijk, Liverpool, England
Foto: Action Plus / Alessandro Garofalo

Isak Brønseth

16. mars 2020

LiverpoolPremier League

Liverpools stopperkjempe Virgil van Dijk er redd de må vinne ligatrofeet foran tomme tribuner på Anfield på grunn av coronaviruset.

Premier League er for øyeblikket midlertidig utsatt til 4. april. Mange anser det derimot som usannsynlig at man kommer igang igjen allerede da. På torsdag møtes Premier League-toppene for å diskutere veien videre.

Saken fortsetter under videoen

-Ingen vil spille kamper uten supportere

Liverpools Virgil van Dijk har uttrykt sin bekymring for de resterende kampene. Han sier det vil være en skuffelse dersom de må sikre ligatrofeet foran et tomt Anfield.

– Dersom vi skulle vinne ligaen i et tomt stadion der fansen ikke var til stede, ville jeg blitt svært skuffet på deres vegne, sa van Dijk til The Guardian.

Før krisen var et faktum og ligaen ble utsatt ledet Liverpool med hele 25 poeng ned til andreplass Manchester City. Det verst tenkelige scenarioet for dem ville vært at ligaen stoppes slik at de ikke blir tildelt trofeet. Dette virker derimot fremdeles ikke veldig sannsynlig.

– Ingen vil spille kamper uten supportere. Frem til en beslutning blir tatt om hva som skjer videre, må vi bare takle situasjonen. Men vi skal fremdeles bringe trofeet hjem til våre fans, sa van Dijk.

Foto: Action Plus / Alessandro Garofalo