Frustrerende aften for Liverpool: Dette har kun skjedd en gang før.

Sadio Mané, Liverpool, England
Sadio Mané scoret sitt 20. mål i europeiske turneringer for Liverpool mot RB Leipzig. Foto: Wikipedia/Mehdi Bolourian, FARS

Jørgen Haug

27. desember 2020

LiverpoolPremier LeagueWest Bromwich

Liverpool måtte nøye seg med ett fattig poeng etter at Sadio Mané og Semi Ajayi scoret hvert sitt mål i 1-1-kampen søndag.

De røde fra Merseyside har fortsatt til gode å tape hjemme på Anfield i en kamp Sadio Mané har tegnet seg på scoringslista. Dette var andre gang på Anfield i Premier League at senegaleseren scoret mål i en kamp som har endt uavgjort. Det melder statistikk-leverandøren Optajoe på Twitter.

Liverpool totaldominerte banespillet i store deler av kampen. Da Mané satte inn 1-0 tidlig i første omgang var det lite som tydet på at gjestene skulle få med seg poeng fra oppgjøret. Utover andre omgang kom derimot West Bromwich mer med i kampen, og da Semi Ajayi nikket inn utligningsmålet etter 82 minutter hadde faktisk gjestene hatt flest avslutninger på mål i løpet av kampen.

Like før slutt vartet gjestenes målvakt Sam Johnstone opp med en ekte matchvinnerredning da han stoppet Roberto Firminos avslutning fra kloss hold. Dermed endte kampen 1-1 på Anfield i Sam Allardyce sin andre kamp etter han tok over West Bromwich like før jul.