Forsvarsspiller fra kvartfinalist i Champions League på vei til Premier League-klubb

Jørgen Haug

2. september 2020

AtalantaLeicester CityPremier League

Den belgiske backen Timothy Castagne er på vei fra Atalanta til Leicester. Han ser ut til å få jobben med å erstatte Ben Chilwell på venstrebacken.

Forrige uke ble Ben Chilwell klar for Chelsea. Nå melder Sky Sports at erstatteren er på vei fra Atalanta for 21,5 millioner pund.

Saken fortsetter under videoen

Timothy Castagne har spilt for Atalanta de tre siste sesongene, og står med totalt 96 kamper for klubben fra Bergamo. Han kommer fra en god sesong for Atalanta, der laget ble nummer 3 i Serie A og kom til kvartfinalen i Champions League, hvor de var svært nære på å slå ut Paris Saint-Germain.

I disse dager er Castagne på landslagssamling med Belgia, som han har spilt syv landskamper for. 24-åringen skal ha gjennomført den medisinske testen med Leicester i Düsseldorf i Tyskland. Det skal være kun de siste detaljene i kontraktsforhandlingene som gjenstår før han blir klar for Brendan Rodgers og Leicester.

Britiske Talksport hevder at Castagne kommer til å skrive under på en femårsavtale med den engelske toppklubben.

I Atalanta har Castagne primært operert på høyre vingback, men han skal være komfortabel med å spille på venstresiden også.