For fire måneder siden gjorde han dette. Nå er straffen klar.

Foto: Carl Recine/Reuters

Isak Brønseth

8. juli 2020

Premier LeagueTottenham

Den 4. mars klatret Eric Dier opp på tribunen etter FA Cup-kampen mot Norwich City for å konfrontere en tilskuer. Over fire måneder senere er straffen klar.

26-åringen blir utestengt i fire kamper for hendelsen. Grunnen til at han tok seg opp på tribunen var at en supporter av eget lag fornærmet spilleren foran hans egen familie.

Saken fortsetter under videoen

I tillegg til karantene må Dier også betale en bot på 40 000 pund. Tottenham tapte kampen mot Norwich 3-2 på straffesparkkonkurranse. Midtstopperen selv scoret for øvrig på sin straffe.

Mourinho vil ikke anke avgjørelsen

Selv om Dier nå er utestengt i fire av de fem siste kampene i årets Premier League-sesong, vil ikke manager José Mourinho anke straffen. Dier mister kampene mot Bournemouth, Arsenal, Newcastle United, og Leicester.

– Jeg tror ikke vi kommer til å anke avgjørelsen. Det vil bare utsette dette ytterligere, og vi ønsker heller å starte neste sesong uten suspensjoner. Vi alle vet hvordan slike avgjørelser fra FA fungerer, sa Mourinho på pressekonferansen onsdag, gjengitt av Sky Sports.

Eric Dier kom til Tottenham fra portugisiske Sporting CP i 2014. Denne sesongen har han spilt 18 kamper i Premier League. Han var senest delaktig i 1-0-seieren mot Everton mandag kveld.

Her kan du lese mer om saken:

Derfor svartnet det fullstendig for Premier League-stjernen