Flere spillere hylles etter kampen. Men én spiller får gjennomgå

Manchester UnitedPremier LeagueTottenham

Roy Keane er knallhard i sin kritikk mot David De Gea. United-legenden var ikke spesielt fornøyd med det han så mot Spurs.

Både Bruno Fernandes og Paul Pogba fikk masse skryt i britiske medier etter Manchester Uniteds første Premier League-kamp etter koronapausen. Men ikke alle spillerne mottok ros underveis og etter matchen.

Kunne kanskje ha reddet

Bortekampen mot Tottenham endte 1-1. José Mourinhos Spurs var det beste laget i førsteomgangen og ledet 1-0 til pause etter en flott scoring signert Steven Bergwijn. I andreomgangen var United det dominerende laget. 81 minutter ut i kampen kom utligningen ved Bruno Fernandes på straffespark. Paul Pogba skaffet gjestene straffesparket da Eric Dier felte franskmannen. Helt på tampen fikk United tildelt nok et straffespark da Fernandes gikk i bakken, men VAR valgte å endre John Moss sin avgjørelse.

Keeperspillet til David De Gea på 1-0 var ikke av det imponerende slaget. Flere mente han kunne ha reddet skuddet til Bergwin. Blant annet ekspertkommentator Nils Johan Semb påpekte det under TV2s sending.

– Mest overvurderte keeperen

En som virkelig ikke lot seg begeistre var United-legenden Roy Keane. I Sky Sports studio tordnet han i pausen.

– Jeg ville ikke ha latt dem komme på lagbussen etter kampen. La dem ta en taxi tilbake til Manchester, sa han.

Videre mente han at De Gea burde ha reddet skuddet og at det ville vært en standardredning for en landslagskeeper.

– De Gea er den mest overvurderte keeperen jeg har sett på lang tid, sa Keane tydelig frustrert.

United utlånte Dean Henderson holdt imidlertid nullen for Sheffield United mot Aston Villa denne uka. Ingen keepere har holdt nullen flere ganger enn Henderson i Premier League denne sesongen. Solskjær uttalte at han en dag kommer til å bli Uniteds førstekeeper. Så gjenstår det å se når det vil skje.