Flere er bekymret, men Tottenham-manageren sa klart og tydelig i fra

Foto: Steffen Prößdorf / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

14. mai 2020

Premier League

Tottenham-sjef Jose Mourinho er klar til å fortsette sesongen. Det gjorde han klart og tydelig med en beskjed til sine manager-kollegaer i Premier League.

Det skriver den britiske avisen The Mirror.

Saken fortsetter under videoen

Flere uttrykte bekymring for oppstarten 12. juni da ligaen holdt videokonferanse med alle 20 managerne onsdag. Noen mente det ikke ville la seg gjøre å få spillerne tilbake i form til å spille viktige Premier League-kamper så tidlig, spesielt med tanke på restriksjonene for treningsaktivitet.

Neste uke skal det trenes i små grupper, 25. mai får man trene med kontakt i de små gruppene og 1. juni får lagene trene for fullt. 11 dager senere skal lagene være klare for kamp.

Ga klar beskjed

Tottenham-sjef José Mourinho er mer enn klar for å fortsette årets sesong. På videokonferansen ga han også en beskjed til sine kollegaer som ikke er like ivrig på å fortsette allerede 12. juni.

– Hvis du ikke vil spille, vær hjemme og se på Bundesliga, sa portugiseren.

Det er underforstått at Pep Guardiola, Frank Lampard, Nigel Pearson og Graham Potter var blant de som vakte bekymring for å starte sesongen for tidlig.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mourinho savner hverdagen i Premier League Foto: PAUL CHILDS / Reuters

Sammen med Mourinho, skal blant andre Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti vært positiv til en gjenopptakelse av sesongen 12. juni.

Alle de 20 managerne deltok og fikk komme med sitt eget syn på saken.