Fikk kjempetreff: Første scoring for Ødegaard i Arsenal

Morten Haugdahl Lie

11. mars 2021

ArsenalEuropa LeaguePremier League

Martin Ødegaard sendte Arsenal i føringen borte mot Olympiacos i Europa League torsdag.

Scoringen var en perle fra 18 meter, keeper Jose Sà var på ballen, men kunne ikke forhindre kjempetreffet fra nordmannen.

Se scoringen her:

Til pause er Ødegaard forskjellen med 0-1 til gjestene fra London.

Sikret seieren til slutt

Olympiacos slo imidlertid tilbake etter 58 minutter. Arsenal-keeper Bernd Leno fant Dani Ceballos i en farlig posisjon og spanjolen endte opp med å miste ballen 20 meter fra mål. Olympiacos-spiss Youseff El-Arabi utnyttet situasjonen og plasserte ballen nede ved stolperota bak Leno.

10 minutter før slutt tok Arsenal en kort corner, Willian slo inn på bakerste stolpe og landsmannen Gabriel raget høyest og sendte Arsenal opp i 1-2 med et flott hodestøt.

Fem minutter senere sikret innbytter Mohamed Elneny seieren med et hardt langskudd som gikk i stolpen og inn.

Arsenal tar dermed en uhyre viktig borteseier med 1-3 og tre viktige bortemål.