Fikk avslått nok et bud – kan bli tidenes dyreste nordmann

Sander Berge, Genk
Foto: TT News Agency/Reuters

Sheffield United har kommet med et nytt bud på Genks Sander Berge. Budet skal ha vært på drøyt 200 millioner kroner men ble avslått av Genk.

Det bekrefter sportsdirektør i Genk, Dimitri De Condé til VG.

Saken fortsetter under videoen

Berge har ett år igjen av sin kontrakt med Genk. Det er grunn til å tro at belgierne vil innkassere en så stor sum som mulig for nordmannen. De skal altså ikke være fornøyde med et bud på 200 millioner kroner fra Sheffield United.

Overgangsfristen i Premier League er natt til lørdag i neste uke og det kan se ut som Berge blir solgt innen den tid. Et salg i januar kan også bety at Berge blir tidenes dyreste nordmann. Per i dag er Erling Braut Håland den dyreste norske spilleren etter sin overgang til Dortmund for ca 200 millioner kroner.

Sheffield United prøvde også forrige sommer å hente Berge til Premier League. Da valgte Berge å bli i Genk for å spille Champions League-fotball. Han uttalte også at Sheffield United ikke var rett destinasjon den gangen.

Et halvt år senere er Genk ute av Champions League mens Sheffield United har prestert godt nok til en åttendeplass i Premier League.

I tillegg til Sheffield United, er også Brighton, Liverpool, West Ham, Napoli og Sevilla interessert i midtbanespilleren fra Asker. Brighton skal også ha lagt inn et bud på han forrige sommer mens Napoli kom med et muntlig bud i høst.

 

Foto: REUTERS / TT NEWS AGENCY