Espirito Santo: – Vet ikke om han blir værende i klubben neste sesong

Foto: COSTAS BALTAS / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

23. juni 2020

OvergangsrykterPremier LeagueWolverhampton

Wolverhampton-sjef Nuno Espirito Santo innrømmer at han ikke vet om Adama Traore vil forlate klubben i sommer eller ikke.

Det skriver Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

Adama Traore produserte to målgivende pasninger i Wolves 2-0 seier mot West Ham lørdag. Spanjolen har vært en av Wolves beste spillere de to siste seongene, nå er Espirito Santo usikker på fremtiden til lynvingen.

På pressekonferansen før møte med Bournemouth ble Santo spurt om framtiden til Traore.

– Jeg vet ikke om han er her neste sesong. Han er her nå, og han har trent godt i dag, og han er klar til å spille i morgen. Vi fokuserer bare på hva vi må gjøre og forberede oss på Bournemouth, svarte Santo.

Spanjolen har fått rykte på seg for å være en superinnbytter for Wolverhampton. Manager Espirito Santo vil ikke avsløre om den tidligere Barcelona-spilleren kommer til å starte kamper framover.

– Han må fortsette å jobbe. Adama er en spesiell spiller, han er unik, og jeg tror at når han er på banen, har han innvirkning på spillet. Selvfølgelig har han ting å forbedre seg på. Etter det er det vår avgjørelse hvordan vi bruker spillere og styrer laget, sa Santo.

Liverpool har vært sterkt linket til Traore de siste månedene. Klubben trakk seg nylig fra forhandlingene med Timo Werner som endte opp med å signere for rivalen Chelsea.