Eriksen med stikk i siden til Mourinho og Tottenham

Christian Eriksen, Tottenham, England
Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS

Christian Eriksen signerte for Inter Milan i januar-vinduet. Nå forteller han hvorfor han valgte å gå videre til italiensk fotball.

Eriksen signerte en fireårs-avtale med Inter Milan, verdt 16,9 millioner pund.

Saken fortsetter under videoen

Ifølge Sky Sports, har dansken fortalt at sølvtøy var grunnen til at han dro til Milano.

– Det er store sjanser for å vinne trofeer her. Det er selvfølgelig større sjanser for det her enn da jeg spilte for Tottenham. Jeg er her for å vinne. Forrige gang jeg vant noe var i Ajax og det begynner å bli en stund siden. Jeg husker fortsatt følelsen av å vinne, så jeg ville gjerne vinne noe her, forteller Eriksen.

De siste overgangsvinduene har Eriksen vært koblet til flere store klubber.

– Det har versert rykter om meg og andre klubber i lang tid. Når Inter kom på banen, virket det konkret og det virket lovende. Jeg kunne se meg selv spille for dem og så klart vinne noe med dem, forteller Eriksen.

Dansken er glad for at det er akkurat Antonio Conte som styrer Inter-skuta, men vil ikke sammenligne han med Pochettino.

– Jeg er glad for at Conte er her. Jeg hørte tidligere at han var ganske tøff, men vi har kun hatt noen få treninger sammen og vi er midt i sesongen så det er vanskelig å sammenligne de to.

Inter er kun tre poeng bak Juventus på tabellen i Serie A. Eriksen tror Inter kan stå igjen som vinnere etter årets sesong, til tross for at Juventus har vunnet serien de siste åtte sesongene.

– Jeg tror det er en mulighet, men vi tar en kamp om gangen, forteller Eriksen.

Foto: Reuters / Matthew Childs