Enormt underskudd for den sterkt kritiserte United-stjernen

Jesse Lingard, Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Johannes Strand

29. oktober 2019

Manchester UnitedØkonomiPremier League

Jesse Lingard taper massevis av penger på sitt eget klesmerke, «JLingz».

I 2018 lanserte Manchester Uniteds angrepsspiller, Jesse Lingard, sitt eget klesmerke «JLingz». Enn så lenge har Lingard opplevd sterk motgang med sin egen kleskolleksjon. Det skriver The Daily Mirror.

Saken fortsetter under videoen

Gjeld til investorer

Regnskapet er nemlig ingen lystig lesing for Lingard og hans partnere. I skrivende stund er underskuddet på 211 688,- pund. Det tilsvarer etter dagens kurs 2 640 000 norske kroner. En av årsakene til det enorme underskuddet er gjeld til diverse investorer.

Både United-fans og eksperter har vært sterkt kritiske til Jesse Lingard sine prestasjoner på banen. I tillegg mener onde tunger at han bruker for mye tid og energi på «JLingz», noe som går utover prestasjonene hans på banen.

Presterer svært dårlig

Forrige sesong ble det kun ni målpoeng (fem mål og fire assist) på totalt 36 kamper i alle klubbturneringene for Lingard. Seks av målpoengene kom i desember 2018.

Det går altså ikke på skinner for United-stjernen om dagen, hverken på eller utenfor banen. Ofte er desember måned gode tider for Lingard på fotballbanen. Kanskje vil det snu for United-spilleren både på den ene og andre arenaen fra og med førjulstider?

Foto: Action Plus / David Blunsden – stock.adobe.com