Elendige nyheter for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Morten Haugdahl Lie

20. februar 2020

Europa LeagueManchester UnitedPremier League

Ole Gunnar Solskjær vil ikke garantere at stjernespiller Marcus Rashford kommer til å spille mer for United denne sesongen.

Marcus Rashford har allerede vært ute med skade i en måned. Et dobbelt tretthetsbrudd i ryggen for engelskmannen gjør at han mest sannsynlig er ferdigspilt for sesongen.

Saken fortsetter under videoen

Ifølge Solskjær, kan det bli lenge til United-fansen ser Rashford spille fotball igjen. På onsdagens pressekonferanse før Europaliga-kampen mot Club Brügge, kunne Solskjær fortelle at spissen ennå ikke er i nærheten av å være spilleklar.

– Jeg håper at han kan spille igjen denne sesongen. Det kommer til å bli en kamp mot klokken. Forhåpentligvis kan vi ta oss videre i Europaligaen og dermed forlenge sesongen.

– Det blir en kamp mot klokken, men han vil definitivt være ute noen måneder til, sa Solskjær til Manchester Evening News.

Kan miste EM

Solskjær er fortvilt over skadesituasjonen til Rashford og mener det viktigste er å ikke forhaste han tilbake i spill.

– Han hadde en undersøkelse og det var mer alvorlig enn forventet. Han følte seg helt fin bare noen dager tidligere. Jeg visste ikke at det tok så lang tid å komme seg. Han vil komme tilbake som en sterkere spiller enn han var når han blir skadefri, så det er viktig at vi ikke forhaster oss.

Det er nok en melding England-manager Gareth Southgate helst ville vært foruten.

Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE